Al uw risico’s en (bedrijfs)verzekeringen in 1 oogopslag

[quote]Wij zien het als onze taak om uw bedrijf een redelijke zekerheid te bieden om de ondernemingsdoelstellingen te realiseren. [/quote]

U investeert in bedrijfsmiddelen, onderneemt allerlei activiteiten en neemt personeel in dienst. U heeft daarbij de positieve verwachting dat deze acties bijdragen aan het realiseren van uw doelstellingen. De mogelijkheid bestaat echter dat door een bepaalde gebeurtenis uw verwachtingen worden verstoord. Zo’n gebeurtenis noemen we een risico.

[space]

Evaluatie van uw risico’s

Elke onderneming wordt geconfronteerd met risico’s. Risico’s kunnen betrekking hebben op uw bedrijf, uw werknemers maar ook op u persoonlijk. Wij brengen uw risico’s graag in kaart. Daarbij beperken we ons niet tot het aandragen van verzekeringsoplossingen. U kunt uw aansprakelijkheid bijvoorbeeld ook beperken door wijzigingen aan te brengen in uw leveringsvoorwaarden.

[space]Onze werkwijze

 • Op basis van een uitgebreide inventarisatie traceren wij risico’s die een bedreiging vormen voor het realiseren van uw ondernemingsdoelstellingen.
 • U ontvangt een uitgebreid overzicht van (verzekerbare en niet verzekerbare) risico’s waaraan uw onderneming is blootgesteld. 2 vragen staan bij de beoordeling centraal:

 

   • Wat is de kans dat het risico zich voordoet?
   • Wat is de impact van het risico, als deze zich voordoet, op uw bedrijf?

 

 • Uw risico’s worden op basis van de risicomatrix (rechts) gewaardeerd. U ziet zo in 1 oogopslag aan welke risico’s uw bedrijf wordt blootgesteld en de bedreiging die zij vormen.
 • Vervolgens adviseren wij u over maatregelen die u kunt treffen om de risico’s te beheersen.

 

[space]

Aandachtsgebieden

[space]

[quote ]Onze doelstelling is om uw bedrijfscontinuïteit onder alle omstandigheden zoveel mogelijk te waarborgen.[/quote]

Dagelijks worden ondernemers geconfronteerd met schade. Schade kan zo’n ernstige vormen aannemen dat het voortbestaan van de onderneming direct in gevaar wordt gebracht. Bijna 50% van de ondernemingen die geconfronteerd werden met een grote brand gingen binnen 2 jaar failliet. Uw klanten kunnen namelijk niet wachten totdat u weer volledig operationeel bent en wijken noodgedwongen uit naar andere leveranciers. Ondertussen lopen uw vaste lasten gewoon door en kost het veel tijd om uw bedrijf weer in oude glorie te herstellen.

[space]

[quote ]Of u nu directeur-grootaandeelhouder bent of ondernemer in een andere bedrijfsvorm. Het is essentieel dat u zich goed laat informeren en de juiste voorzieningen treft. Wij helpen u daar graag bij.[/quote]

Overlijdt uw compagnon dan kunt u geconfronteerd worden met een aanzienlijke claim van de nabestaanden. Heeft u jarenlang gedoteerd aan de oudedag- of eigen beheerreserve, maar geen vermogen opgebouwd? Dan kan de belastingdienst u bijzonder onaangenaam verrassen.

 

De vrijheid van zelfstandig ondernemen heeft een financiële keerzijde. Voor werknemers is er sprake van een uitgebreid systeem van sociale voorzieningen via de overheid en collectieve voorzieningen via de werkgever. Misschien heeft u, als werkgever, een pensioenregeling voor uw personeel getroffen. Verstandig, want daarmee bindt u uw personeel, maar hoe zit het nu eigenlijk met uw pensioen? Wat gebeurt er als u overlijdt of arbeidsongeschikt wordt?

[space]


[quote]Uw bedrijfspand is misschien wel het meest waardevolle bezit op de balans van uw onderneming. Tegelijkertijd is het de werkplek voor u en uw werknemers of de locatie van uw winkel. In vrijwel alle gevallen speelt uw bedrijfspand een belangrijke rol in de uitvoering van uw activiteiten.[/quote]

Enkele voorbeelden van aandachtspunten met betrekking tot uw bedrijfspand om u zo goed mogelijk te adviseren om schade te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken.

 

 • Is uw bedrijfspand voldoende beschermd tegen vandalen die brand willen stichten?
 • Is het terrein voldoende verlicht?
 • Zijn er geen brandbare materialen tegen het gebouw geplaatst?

[space]

[quote ]Gezonde werknemers zorgen voor een hogere productiviteit. Een toename van de productiviteit met 1 procent levert voor een bedrijf met 100 werknemers een jaarlijkse omzetstijging van € 95.000 op.[/quote]

De gezondheid van uw werknemers heeft direct verband met de gezondheid van uw bedrijf. Een laag ziekteverzuim bevordert uw Continuïteit, winstgevendheid en productiviteit. Het zorgt er ook voor dat uw bezetting is afgestemd op uw bedrijf en uw medewerkers optimaal kunnen presteren. Het tegenovergestelde geldt uiteraard voor een hoog ziekteverzuim.

 

Een collectieve pensioenregeling voor uw personeel kan hogere betrokkenheid tot gevolg hebben, maar dan wilt u de kosten wel beheersbaar houden. Wij adviseren u graag over voorzieningen voor uw werknemers. Daarbij verliezen wij uw belangen niet uit het oog.

 

[quote ]Uw keuze voor de juiste verzekeraar en/of beperking van uw schadelast kan uw bedrijf duizenden Euro’s per jaar schelen. U kunt rekenen op onze expertise om de optimale verzekeringsmix voor uw wagenpark samen te stellen.[/quote]
Beschikt u over eigen motorrijtuigen of heeft u een wagenpark op basis van een leaseovereenkomst? In beide gevallen speelt beheersing van schade een belangrijke rol. De verzekeringspremies die u direct of indirect betaald zijn afgestemd op uw schadeverloop.

 

 

Zakelijke berichten

[border]
[recentpost items=”3″ showthumb=”yes” excerpt_length=”8″ readmore=”…” cat_name=”zakelijk” date=”no” ]
[space]

Nieuwsflitsen

[border]
[recentpost items=”3″ showthumb=”no” excerpt_length=”20″ readmore=”Lees meer…” cat_name=”kort-bericht-bedrijfszekerheid” date=”yes” ]

[space]

Interessante informatie

[border]

[space]

Deel deze pagina

[border]
[share title=”” socials=”facebook, twitter, google, ” class=”” icon_type=”square” ]

 
dapoxetine kutub 30 dapoxetine hci tablets 60 mg dapoxetine reviews
order amoxil order Amoxicillin amoxil generic brand
buy amoxil australia
atarax ar ett lakemedel som kan anvandas vid angest och oro, kl buy Hydroxyzine
Atarax Mg, Buy Atarax, Atarax Online, Order Atarax, Atarax Tablets 25mg, Hydroxyzine Pam, Order Hydroxyzine Online.
dapoxetine side effects
dapoxetine ebay dapoxetine hydrochloride tablets buy dapoxetine online