Uw Zelfstandig Adviseur

Wij onderscheiden ons van andere financiële dienstverleners door te werken via Zelfstandig Adviseurs. Bij RegioBank heeft u altijd de luxe van een eigen Adviseur bij u in de buurt. Omdat wij geloven in de kracht van persoonlijke dienstverlening. Zij bemiddelen en adviseren in financiële producten van RegioBank en andere professionele aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten, daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. Onze Zelfstandig Adviseurs kennen uw regio goed en hebben binding met de omgeving. Een ideale combinatie.
De Zelfstandig Adviseurs met wie wij werken verstaan hun vak en hebben de wettelijk vereiste diploma’s en vergunningen in hun bezit.

Persoonlijk en vertrouwd

De vertrouwdheid van iemand die u kent. Die op de hoogte is van uw financiële én persoonlijke situatie. Iemand die zaken snel voor u kan regelen. Omdat dat fijn werkt. Voor u, maar ook voor uw Adviseur. Bij RegioBank bankiert u persoonlijk.

Een compleet assortiment

U kunt kiezen uit een breed productaanbod en tegelijkertijd genieten van de persoonlijke aandacht en service van uw eigen Zelfstandig Adviseur. Of u nu meer wilt weten over hypotheken, verzekeren, beleggen, sparen of betalen: u bent ervan verzekerd dat uw financiële zaken in professionele en betrouwbare handen zijn. Dat vinden wij belangrijk. U ziet dat ook terug in de gunstige tarieven en heldere voorwaarden van onze producten.

Bron: website regiobank

[space]

RegioBank-logo

[space]

Meer informatie

Over RegioBank

Klantenservice