Persoonlijk advies, scherpe prijzen én klantvriendelijke voorwaarden

Actueel

[border]

Uw voordeel? U verzekert uw persoonlijke risico’s tegen scherpe prijzen én klantvriendelijke voorwaarden.

Onafhankelijk én persoonlijk advies

Niet iedere verzekering past bij uw persoonlijke situatie. Vaak blijkt goedkoop, als het er op aan komt, duurkoop te zijn. Als uw onafhankelijke verzekeringsadviseur gaan wij graag voor u op zoek naar de verzekering die het beste aansluit op uw wensen en mogelijkheden. U kunt daarbij rekenen op onze jarenlange expertise. Uw voordeel? U verzekert uw persoonlijke risico’s tegen scherpe prijzen én klantvriendelijke voorwaarden.

[space]

Verzekeringen vergelijken

Door goed te vergelijken kan een jong gezin tussen de € 900 en € 2100 euro per jaar goedkoper uit zijn voor allerlei financiële producten blijkt uit onafhankelijk onderzoek van De Autoriteit Consument en Markt. Niet zo verrassend als u bedenkt dat het verschil tussen de duurste en de goedkoopste autoverzekering € 500 euro per jaar kan schelen.

Toch is vergelijken van verzekeringen minder eenvoudig dan veel vergelijkingssites u doen geloven. Het zijn de beruchte kleine lettertjes die roet in het eten kunnen gooien. Een verkeerde keuze kan betekenen dat u niet alleen teveel premie betaalt, maar ook dat u met minder goede voorwaarden genoegen moet nemen. Vaak komt u daar pas achter als het te laat is. Wist u bijvoorbeeld dat bij de ene autoverzekeraar uw opgebouwde schadevrije jaren 3 jaar geldig zijn en bij de andere slechts 1 jaar?

[space]

Schadevoorbeelden uit onze dagelijkse praktijk

Schade veroorzaakt al genoeg ellende. Het is dan een fijne gedachte dat de schade voor uw portemonnee beperkt blijft. Enkele voorbeelden van schades die wij voor onze klanten hebben afgewikkeld:

 • Een verkeerde inschatting bij het inparkeren van een auto leidt tot kostbare schade.
 • Een tablet valt op een stenen vloer. Het touchscreen is gebroken.
 • Een storm blaast een schutting om én veroorzaakt schade bij de buurman.
 • Tijdens het verlaten van de skilift blijft een nieuwe ski-jas achter de lift hangen met een flinke scheur als gevolg.
 • Een lekkage in de douche veroorzaakt aanzienlijke waterschade.
 • Een aanrijding met een hert veroorzaakt flinke schade aan een auto.
 • Inbrekers hebben een kostbare schuifpui geforceerd waardoor deze vervangen moet worden.
 • Een kostbaar muziekinstrument valt uit de koffer en rolt van een stenen trap. Het instrument is zwaar beschadigd.
 • Inbrekers stelen kostbaar gereedschap, accessoires (bitjes, boorsets etc.) en een racefiets uit een kelderbox.
 • Tijdens een storm zijn opgestapelde stoelen omgewaaid en beschadigd.
 • Tijdens de zomervakantie werden diverse spullen uit een tent gestolen. De tent was kapotgesneden en niet meer bruikbaar.
 • Een indirecte blikseminslag veroorzaakt overspanning. Hierdoor ontstaat schade aan een cv -ketel, router, koffiezetapparaat en oven.

[space]


[recentpost items=”20″ showthumb=”yes” excerpt_length=”0″ readmore=”Lees verder …” cat_name=”priveverzekeringen” date=”no” ][space]

[space]

Verder naar

[border]

Schade in cijfers

[border] [recentpost items=”2″ showthumb=”no” excerpt_length=”0″ readmore=”Lees meer…” cat_name=”kort-bericht-priveverzekering” date=”no” ]

[space][space][space]